Open trap bekleden

Voor het bekleden van open trappen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een mooi strak beklede trap. Naast top kwaliteit leggen wij ook nog eens razendsnel. Hier ziet u een aantal voorbeelden van open trappen die door ons gestoffeerd zijn in Alkmaar, Alphen aan de Rijn, Amstelveen, Diemen en Weesp. We hebben onder andere gebruik gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijten van de merken Jabo (Sisal) en Belakos (Timaro).

Foto’s van waar wij een open trap bekleden

Bij een open trap is het erg belangrijk dat de naden niet aan de onderkant van de trede zichtbaar zijn, wat de meeste stoffeerders wel doen.  Maar wij verwerken juist de naden aan de achterzijde van de treden waardoor deze zo goed als onzichtbaar zijn.

Ook is het mogelijk om uw trap te bekleden met ondertapijt welke zorgt voor extra comfort, geluidsdemping en uiteraard tegen slijtage wat eigenlijk het belangrijkste is.

Tot slot garanderen wij de laagste prijs voor absolute top kwaliteit. Naast het stofferen van uw open trap kunt u ook bij ons terecht voor het bekleden van een dichte trap.