Over Mijn Trap Bekleden

Mijn Trap Bekleden bedrijfsautoHierbij willen we ons even voorstellen. Wij van MijnTrapBekleden houden ons elke dag alleen maar bezig met het  bekleden van trappen wat wij met veel plezier en precisie uitvoeren met meer dan 16 jaar ervaring. Wij werken zonder winkelpand waardoor wij u ons arbeid en de materialen veel goedkoper kunnen aanbieden als de lokale woninginrichters die u gewend bent uiteraard tegen dezelfde kwaliteit.
U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor het bekleden van uw trap(pen) wij zullen u daar dan naast het opmeten van de klus zeer deskundig advies geven over het te gebruiken materiaal en adviseren over de laatste kleuren en trends. Bij MijnTrapBekleden kunt u voor de meest aantrekkelijke prijs op het hele internet uw trap laten
bekleden! Met jaren lange ervaring met het bekleden van trappen, zijn wij uw beste keus!!!
Er zijn diverse opties mogelijk. U kunt zelf uw materiaal kopen bij uw lokale tapijt aanbieders en dat wij deze dan op zeer vakkundige wijze voor u stofferen. Dit is dan ook de goedkoopste oplossing omdat dit soort grote bedrijven het materiaal zeer scherp kunnen aanbieden. U betaalt ons dan alleen de zeer scherpe prijs voor het stofferen.
Ook is het mogelijk bij ons een afspraak te maken om het materiaal uit een van onze stalenboeken te kiezen en te bestellen. Aangezien MijnTrapBekleden alleen werkt met tapijten van de betere merken zoals Desso, Edel, Galasta, Interfloor, Parade, Ambiant, et cetera, zorgt dit wel voor optimale kwaliteit. Bij de meeste merken krijgt u wel een slijtgarantie van 5 tot 7 jaar. Als u voor echt top kwaliteit en voor langdurig gebruik uw trap wilt laten bekleden, adviseren wij echter ook een van de bovengenoemde merken. Deze liggen echter wel in een duurdere prijsklasse u moet dan denken aan +/- tussen de € 90,- en € 120,- per strekkende meter. Op 400 cm breed heeft u 2.5 meter nodig voor een dichte trap tot 13 treden en 3,5 meter voor een open trap.